Υπό εξαήμερη κράτηση τέθηκε συλληφθείς για υπόθεση κατοχής κοκαΐνη

Υπό 6ήμερη κράτηση τέθηκε το πρωί ο 43χρονος, που συνελήφθη χθες το απόγευμα όταν στην κατοχή του βρέθηκαν -σύμφωνα με την Αστυνομία- 350 περίπου γραμμάρια κοκαΐνης και χρηματικό ποσό χιλίων ευρώ.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.  Όπως ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης, ο ύποπτος, ο οποίος έχει απασχολήσει επανειλημμένα την αστυνομία με παρόμοιες υποθέσεις, δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές.  Τα μέλη της συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό τόσο των φερόμενων προμηθευτών, όσο και πελατών.

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και διέταξε την προφυλάκιση του υπόπτου για έξι μέρες, για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Ο 43χρονος συνελήφθη όταν έπειτα από πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση το όχημα του και όταν τον κάλεσαν να σταματήσει για έλεγχο, στην περιοχή της Λινόπετρας, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει, αφού πρώτα κτύπησε με το όχημά του σε δυο από τα περιπολικά.
 
Επειτα από προειδοποιητικούς πυροβολισμούς και πυροβολισμούς που έπληξαν τα ελαστικά του οχήματος, η Αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον 43χρονο. Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή του 350 περίπου γραμμάρια κοκαΐνης καθώς και χρηματικό ποσό χιλίων ευρώ.
 
Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και ανακρινόμενος έδωσε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy