Υποθέσεις διαρρήξεων διερευνά εναντίον 15χρονου η Αστυνομία

Στη σύλληψη 15χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, στη Λεμεσό, σε σχέση με δυο υποθέσεις διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, τις οποίες φέρεται να παραδέχθηκε.

Συγκεκριμένα, στις 7 Σεπτεμβρίου, 2017, ιδιοκτήτης καταστήματος πώλησης ειδών αλιείας, το οποίο βρίσκεται στη Λεμεσό, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ημερομηνιών 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2017 διαρρήχθηκε το κατάστημά του, από το οποίο κλάπηκαν εμπορεύματα και χρηματικό ποσό, συνολικής αξίας 553 ευρώ.

 

Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις από τις οποίες προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 15χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και η μητέρα του.

 

Εναντίον του 15χρονου προέκυψε μαρτυρία και για διάρρηξη υποστατικού, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 22 και 23 Ιανουαρίου, 2018, στη Λεμεσό, κατά την οποία από το υποστατικό κλάπηκε μοτοποδήλατο 49 κυβικών, αξίας 400 Ευρώ, ιδιοκτησία 91χρονου.

 

Μετά τη σύλληψη του, ο 15χρονος συνεργάστηκε με τα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία, μετά από υποδείξεις του, εντόπισαν και παρέλαβαν το μοτοποδήλατο για να το παραδώσουν στον ιδιοκτήτη του.

 

Ο 15χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης των δύο υποθέσεων διάρρηξης κτιρίου και κλοπής.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy