Ισπανία: Η Ρεάλ έχασε και από τη Βιγιαρεάλ

Σε τραγική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση η Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι έχασαν μέσα στην έδρα τους με 1-0 από τη Βιγιαρεάλ, μένουν χωρίς νίκη από της 9 Δεκέμβρη και πλέον κινδυνεύει να μείνει κι εκτός τετράδας. Πρώτη νίκη στην ιστορία της στο Μπερναμπέου η Βιγιαρεάλ.

Στο 18ο λεπτό ο Ασένχο έσωσε εντυπωσιακά μετά από διαγώνιο σουτ του Μαρσέλο, ενώ στο 22’ ο κίπερ της Βιγιαρεάλ απέκρουσε και το όμορφο φάουλ του Ρονάλντο με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι του.

Στο 29’ ο Φορνάλς βρήκε κάθετα τον Μπάκα, αλλά ο Νάτσο έσωσε την τελευταία στιγμή, ενώ στο 30’ ο Ρονάλντο βγήκε απέναντι τον Ασένχο από δεξιά, έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Κριστιάνο μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ξανά έξω, ενώ στο 37’ το γύρισμα ρου Κριστιάνο από τ πέναλτι, κόντραρε σε σώματα.

Στο επόμενο λεπτό ο Ίσκο έκανε το γύρισμα από δεξιά αλλά το τακουνάκι του Μπέιλ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 43΄ο Μπέιλ από δεξιά έκανε μαγική ντρίμπλα κα σουτ με το δεξί αλλά και πάλι η μπάλα δεν βρήκε τέρμα. Και στο 45’, ο Μπέιλ από δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Ρονάλντο εξ επαφής πλάσαρε πάνω στο σώμα του Ασένχο.

Στο 48’ ο Τσερίσεβ πάτησε περιοχή και πλάσαρε αλλά αστόχησε, ενώ στο 52’ ο Ασένχο έδιωξε δύσκολα το σουτ του Κρόος. Και στο 87’ ο Ουνάλ έφυγε στην κόντρα (μετά από κόρνερ της Ρεάλ), νικήθηκε σε τετ α τετ με τον Νάβας αλλά ο Φορνάλς με πανέμορφο πλασέ κρέμασε τον Νάβας κι έκανε το 0-1.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Παρασκευή
Χετάφε – Μάλαγα 1-0 (73′ Κάλα)

Σάββατο
Ζιρόνα – Λας Πάλμας 6-0 (25′ πέν. Στουάνι, 57′, 70′, 79′ Ολουνγκά, 64′ Μπ. Γκαρθία, 74′ Πόρτου)
Ρεάλ – Βιγιαρεάλ 0-1 (87′ Φορνάλς)
Έιμπαρ – Ατλέτικο (19:30)
Λα Κορούνια – Βαλένθια (21:45)

Κυριακή
Λεβάντε – Θέλτα (13:00)
Αλαβές – Σεβίλλη (17:15)
Εσπανιόλ – Αθλέτικ (19:30)
Ρεάλ Σοθιεδάδ – Μπαρτσελόνα (21:45)

Δευτέρα
Μπέτις – Λεγανές (22:00)

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy