Ισραήλ – Κύπρος για τα προκριματικά του EURO 2016

Το Ισραήλ αντιμετωπίζει στην Ιερουσαλήμ απόψε η Εθνική Κύπρου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου για τα προκριματικά του EURO 2016.

Η Εθνική Κύπρου, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση του ομίλου, θα επιδιώξει τη νίκη έτσι ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την κατάκτηση της 3ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ. Τη νίκη ωστόσο θα επιδιώξει και το Ισραήλ, το οποίο βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου με 13 βαθμούς, με στόχο αφενός να τη διατηρήσει και αφετέρου να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενο στραβοπάτημα του Βελγίου (17β) ή της Ουαλίας (18β) και να πλησιάσει τις δύο πρώτες θέσεις.

Στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Αλεξάντρε Νέγκρι, Χάρης Κυριάκου, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Αντωνιάδης, Ηλίας Χαραλάμπους, Αγγελής Αγγελή, Γιώργος Μερκής, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Ντόσσα Τζούνιορ, Κωστάκης Αρτυματάς, Γιώργος Οικονομίδης,Μάριος Νικολάου, Βίνσεντ Λαμπάν, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Γρηγόρης Κάστανος, Γιώργος Εφραίμ, , Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Στάθης Αλωνεύτης, Ανδρέας Μακρής, Νέστωρ Μυτίδης, Γιώργος Κολοκούδιας.

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου προπονήθηκαν χτες το βράδυ στο “Teddy”, το στάδιο που χρησιμοποιεί ως έδρα η Εθνική Ισραήλ στα προκριματικά του EURO 2016.

O αγώνας θα αρχίσει στις 21:45.

KYΠE

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy