Ήττα στο πρώτο φιλικό για Απόλλωνα

Ο Απόλλωνας έδωσε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους στο πλαίσια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

Οι κυανόλευκοι αντιμετώπισαν την Λασκ Λιντζ, η οποία τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Αυστριακοί επικράτησαν 2-1 επί των κυανόλευκων, με τον Πολίτσι να μειώνει για την ομάδα της Λεμεσού. Όπως ανέφερε η επίσημη ενημέρωση, στην ενδεκάδα του πρώτου μέρους, βρισκόταν ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής των Λεμεσιανών, Κέβιν Μπρου, ο οποίος έκανε το -ανεπίσημο- ντεμπούτο του.

5′ ΓΚΟΛ για τους Αυστριακούς

26′ ΓΚΟΛ για τους Αυστριακούς μετά από αντεπίθεση και 2-0.

60′ ΓΚΟΛ για τον Απόλλων και μειώνει σε 2-1. Μαγικό τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πολύ πλάγια με τον Λούκα Πολίτσι.

Η ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου: Κίσσα, Ζοάο, Καρώ, Ρομπέρζ, Παπαμιχαήλ, Κέβιν Μπρου, Σπόλιαριτς, Μάρκοβιτς, Πίττας, Σκέμπρι, Μάγκλιτσα.

Η ενδεκάδα του δευτέρου 45λεπτου: Κίσσα, Στυλιανού, Λεωνίδας, Γιούστε, Βασιλείου, Σαντσέτι, Παπουλής, Πολίτσι, Σαρδινέρο, Ζελάγια, Χάμπος.

 

 

 

 

 

.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy