Ήττα της Εθνικής Futsal στην Ουγγαρία

Η Εθνική Futsal ηττήθηκε και στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε με την Ουγγαρία με 1-0 (σ.σ. έχασε 6-4 στο πρώτο) εκτός έδρας. Απέναντι σε μια ανώτερη αντίπαλο, που βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης της UEFA, οι διεθνείς μας πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο Β’ ημίχρονο. Σ’ αυτό το διάστημα η Κύπρος έχασε αρχικά διπλή ευκαιρία με τους Αλεξίου και Μ. Ιωάννου (24’), ενώ στη συνέχεια είχε δοκάρι με τον Κουλουμπρή. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα επιτεύχθηκε στο 34’, ενώ στην εκπνοή ο Μανώλη έχασε ευκαιρία για την ισοφάριση.

Η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει το απόγευμα στη βάση της και θα συνεχίσει την προετοιμασία της με προπονήσεις αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή.

Πέντε βδομάδες πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal η τεχνική ηγεσία έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα στα δύο φιλικά με την Ουγγαρία: «Μετρήσαμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα και το κέρδος της ψυχολογίας από τα δύο φιλικά στην Ουγγαρία θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση στη συνέχεια της προσπάθειας μας.

Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι, όμως ακόμη έχουμε αρκετά να κάνουμε για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους αγώνες που θα ακολουθήσουν στο Μαυροβούνιο», ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννος Μυλωνάς.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy