Ήττα της Ομόνοιας από τη Ντούγκλα στο βόλεϊ

Η Ομόνοια ηττήθηκε από την Ντούγκλα Λίμπερετς με 1-3 σετ, στο πρώτο παιχνίδι για τον Γ’ γύρο του CEV Challenge Cup στο βόλεϊ. Με τη νίκη της στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» η τσέχικη ομάδα απέκτησε σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου στην Τσεχία.

Οι «πράσινοι» κοίταξαν κατάματα την αντίπαλο τους σε ένα παιχνίδι με δραματική εξέλιξη και έχασαν στις λεπτομέρειες. Ετσι, θα πάνε στον επαναληπτικό με στόχο το καλύτερο δυνατό και δεδομένες τις εμπειρίες που προσφέρουν οι αγώνες σε αυτό το επίπεδο.

Ο αγώνας άρχισε ιδανικά για το «τριφύλλι« που πήρε το πρώτο σετ με 25-20. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς η Ντούγκλα είχε το προβάδισμα στο σκορ από το ξεκίνημα του δεύτερου σετ και το πήρε παρά την μείωση του σκορ σε 22-23 στο φινάλε με 23-25.

Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο με πόντο, με τους Τσέχους πιο αποτελεσματικούς στα τελευταία στάδια και το πήραν με 26-28, μαζί με το προβάδισμα στο σκορ. Η Ομόνοια προσπάθησε για την ανατροπή στο 4ο σετ, όμως το έχασε με 21-25.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy