Κ. Ολίβα: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος»

Η Ομόνοια έχει ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες και ο Χουαν Κάρλος Ολίβα βρίσκεται κάθε στιγμή δίπλα στους ποδοσφαιριστές αφού έχει ήδη αρχίσει να εναρμονίζεται μαζί τους.

Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να βρίσκουν τις ισορροπίες και την χημεία μεταξύ του και ο προπονητής της ομάδας έχει ήδη αρχίσει να αφήνει το στίγμα του.

Μετά από την σημερινή απογευματινή προπόνηση ο Χουαν Κάρλος Ολίβα σχολίασε την μέχρι στιγμής προετοιμασία της Ομόνοιας αλλά και το πρώτο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Βολφσμπουργκ όπου και νίκησε με 2-1.

Αναλυτικά ο κόουτς ανέφερε:

«Είναι όλα ωραία λόγω της καλής δουλειάς που γίνεται εδώ και των ατόμων με τα οποία δουλεύουμε μαζί. Διανύσαμε μια πολύ καλή εβδομάδα και είμαστε ευχαριστημένοι γιατί όλα δουλεύουν πολύ καλά. Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ικανοποιημένος. Όλες οι προπονήσεις είναι υψηλού επιπέδου.

Εχθές στο φιλικό με την Βολφσμπούργκ, η ομάδα έδειξε ένα μέρος αυτών που θέλουμε να πετύχουμε. Έγινε ένα μικρό βήμα στο χθεσινό παιχνίδι, έχω πολλές απαιτήσεις από την αρχή. Χθες η ομάδα έκανε σωστά πράγματα, όμως υπήρξαν και κάποια λάθη, αυτό είναι φυσιολογικό γιατί ήταν το πρώτο παιχνίδι, αλλά συνολικά έγινε μια πολύ καλή δουλειά. Μην ξεχνάμε πως αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές, που έχουν δουλέψει πέντε εβδομάδες περισσότερο από εμάς και αυτό φαινόταν σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού. Η αλήθεια είναι πως έδωσα συγχαρητήρια στου ποδοσφαιριστές μου, έγινε καλή δουλεία. Στην αρχή δεν κρατήσαμε αρκετή ώρα μπάλα, όμως όσο περνούσε η ώρα βρίσκαμε σιγά –σιγά την ταυτότητά μας.

Εννοείται ότι χρειαζόμαστε χρόνο να γίνουμε σύνολο, το είπαμε ξανά πως έχουμε 14 διαφορετικές εθνικότητες ποδοσφαιριστών. Σήμερα στην προπόνηση είχαμε τον Ραμίρεζ, ενώ πρέπει να έχουμε υπόψη μας πως κάποιοι άλλοι όπως ο Ζίβετς, Πρτσέ, Ραμίρεζ και ο Μόντες, έχουν λίγες προπονήσεις στα πόδια τους.

 

 

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy