Καυκαλιάς: Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν οι Λεμεσιανοί

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν χθες οι Λεμεσιανοί αφού όπως και το 2015 έτσι και τώρα άκουσαν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να μιλά για έργα, δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Αντρος Καυκαλιάς.

Πρόσθεσε επίσης ότι υπήρξε απογοήτευση γιατί ο Πρόεδρος μίλησε για γραφειοκρατία, για ανεπάρκεια της κρατικής μηχανής και για μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων των εργολάβων, την στιγμή που ο ίδιος είναι ο υπεύθυνος για όλους.

Ο κύριος Καυκαλιάς είπε επίσης ότι στο έγγραφο που έδωσε χθες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, δεν υπάρχει αναλυτική αναφορά για συγκεκριμένες ενέργειες και πως θα αξιοποιηθούν τα 400 εκατομμύρια για τα οποία έκανε λόγο.

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα έργα που περιμένουν οι κάτοικοι της υπαίθρου, στην αρνητική εικόνα του νοσοκομείου Λεμεσού, στο Τεχνολογικό Πάρκο στο Πεντάκωμο το οποίο χάθηκε από τον προγραμματισμό της κυβέρνησης και στα έργα που δεν γίνονται στο ΤΕΠΑΚ το οποίο δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει.

Ο ΔΗΣΥ θα ανέμενε από το ΑΚΕΛ να τηρήσει μια άλλη στάση λαμβάνοντας υπόψην ότι ο πρόεδρος διανύει την τελευταία του θητεία, σχολίασε στον ΑΣΤΡΑ ο βουλευτής Ευθύμιος Δίπλαρος.

Ο κύριος Δίπλαρος είπε ότι ο Πρόεδρος δεν εξήγγειλε νέα έργα αλλά πήγε στη Λεμεσό για να παρουσιάσει την πορεία υλοποίησης των έργων που ήδη προγραμματίστηκαν.

Πρόσθεσε επίσης ότι το ΑΚΕΛ δεν βλέπει τα θετικά που είναι ανάμεσα σε άλλα: η ανέγερση καζίνο, το νέο γήπεδο της Λεμεσού, τα κέρδη από την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού Λεμεσού και η απόφαση να μετακινηθεί η κτηνοτροφική περιοχή Πολεμιδιών.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy