“Καμία πρόθεση από κυβέρνηση να επιλύσει το πρόβλημα των εγκλωβισμένων αγοραστών”

“Εμείς θα προχωρήσουμε με την προσπάθεια διόρθωσης της υφιστάμενης νομοθεσίας, με στόχο το συντομότερο δυνατό να καταλήξουμε με τις προτάσεις νόμου που ήδη έχουμε ετοιμάσει και βρίσκονται ενώπιον της Επιτροπής Νομικών της Βουλής”, αναφέρει σε δήλωσή το ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού αναφορικά με τους εγκλωβισμένους αγοραστές.

Αυτούσια η δήλωση

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση δεν έχει καμιά πρόθεση ούτε και την πολιτική βούληση να επιλύσει το πρόβλημα των εγκλωβισμένων αγοραστών. Εξακολουθεί να θέτει τα συμφέροντα ορισμένων τραπεζών πάνω από εκείνα δεκάδων χιλιάδων Κύπριων πολιτών αλλά και αλλοδαπών εγκλωβισμένων αγοραστών, που έχουν ήδη οδηγήσει την Κυπριακή Δημοκρατία σε Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Επομένως, παρά τις νομικές δυσκολίες, εμείς θα προχωρήσουμε με την προσπάθεια διόρθωσης της υφιστάμενης νομοθεσίας, με στόχο το συντομότερο δυνατό να καταλήξουμε με τις προτάσεις νόμου που ήδη έχουμε ετοιμάσει και βρίσκονται ενώπιον της Επιτροπής Νομικών της Βουλής. Διότι υπάρχει αδήριτη κοινωνική ανάγκη την οποία προφανώς η κυβέρνηση δεν αναγνωρίζει.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy