«Κανείς δεν μπορεί να κάνει περίπατο»

Ξεκάθαρος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον «Αστρα 92.8», ο πρόεδρος της Αλκής τόσο για την πορεία της δικής του ομάδας, όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

Αρχικά ο πρόεδρος της «Αθάνατης» μίλησε για τη φυγή του Λούη Στεφανή από τον πάγκο της ομάδας, τονίζοντας πως η συνεργασία του με τον Κύπριο προπονητή ήταν άψογη και συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. «Δυστυχώς αυτή είναι οι μοίρα των προπονητών στην Κύπρο», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Ξεκαθάρισε πως ο ίδιος προσπάθησε να κρατήσει τον προπονητή για περισσότερο χρόνο στην ομάδα, αλλά η πίεση της κερκίδας έφερε την παραίτηση του Λούη Στεφανή η οποία και έγινε αποδεκτή από το σωματείο.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο κ. Λόππας, χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα και συνέχισε: «Πιστεύω πως μέσα στις ομάδες που θα ανέβουν θα είναι και η Ε.Ν.Υ. Διγενής Υψωνα, η οποία σε μένα κάνει τρομερή εντύπωση. Μάλιστα αυτή την αγωνιστική θα την αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας και θεωρώ πως θα έχουμε μια από τις δυσκολότερες εξόδους μας τη φετινή χρονιά».

Ξεκαθάρισε πως όλες οι ομάδες που βρίσκονται στα ψηλά αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν, ωστόσο η ομάδα του Υψωνα βρίσκεται πιο κάτω και πιστεύει ο ίδιος ότι στις επόμενες αγωνιστικές θα ανέβει ακόμα περισσότερο.

Αναφορικά με το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας τόνισε: «Δεν είναι καθόλου εύκολο το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και δεν μπορεί κανείς να κάνει περίπατο. Ούτε με το όνομα της ομάδας μπορείς να κερδίσεις κάτι και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι».
Ξεκαθάρισε στη συνέχεια ότι θα ενισχυθεί η Αλκή τον Ιανουάριο, ενώ για τον κόσμο της ομάδας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη στήριξη που δίνει στην ομάδα.

Πιο κάτω οι δηλώσεις που έκανε χθες στο κανάλι της ομάδας στο διαδίκτυο, ο νέος προπονητής της Αλκής Σάββας Δαμιανού.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy