«Κάποιοι άρχισαν πάλι να μοιράζουν πιστοποιητικά»

«Οι πολιτικές αποφάσεις και οι πράξεις του καθενός δεν κρίνονται από τα πιστοποιητικά πατριωτισμού που μοιράζει ο καθένας αλλά κρίνονται από τα αποτελέσματα τους και τις πιθανές παρενέργειες τους πάνω στους στόχους που έχουμε», τονίζει το ΑΚΕΛ, καλώντας τα κόμματα να αποφεύγουν την πρακτική του διαμοιρασμού πιστοποιητικών με φόντο τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

«Τέτοιες προσεγγίσεις είναι ζημιογόνες για την πολιτική μας υπόθεση και στο παρελθόν αποδείχθηκαν καταστροφικές», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Στέφανος Στεφάνου.

«Καλούμε όλους να αποφεύγουν τέτοιες πρακτικές που το μόνο που κάνουν είναι να δυναμιτίζουν το πολιτικό κλίμα στον τόπο μας. Οι πολιτικές αποφάσεις και οι πράξεις του καθενός δεν κρίνονται από τα πιστοποιητικά πατριωτισμού που μοιράζει ο καθένας αλλά κρίνονται από τα αποτελέσματα τους και τις πιθανές παρενέργειες τους πάνω στους στόχους που έχουμε», προσθέτει.

«Είναι γι΄αυτό που καλούμε όσοι μετέρχονται τέτοιων πρακτικών, να σταματήσουν και να επικεντρωθούμε στο βασικό που είναι η συνέχιση το προσπαθειών για επίτευξη λύσης στο Κυπριακό», καταλήγει.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy