Καραγιάννης: Αν ανοίξει το οδόφραγμα Δερύνειας θα επωφεληθεί ολόκληρη η επαρχία Αμμοχώστου

Εντείνονται οι αρνητικές απόψεις και θέσεις για την προώθηση Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ανέφερε στον ΑΣΤΡΑ ο δήμαρχος Δερύνειας.

Σχολιάζοντας μεταξύ άλλων και τη δήλωση του δημάρχου Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσου ότι δεν πρέπει να ανοίξει το οδόφραγμα της Δερύνειας ισχυριζόμενος ότι θα υπηρετούν τον τουρισμό στα κατεχόμενα, ο Άντρος Καραγιάννης διερωτήθηκε γιατί κάποιοι δεν ενοχλούνται με αυτές τις δηλώσεις, ενώ αντιδρούν όταν ο Δήμος Δερύνειας επαναλαμβάνει ότι εδώ και τρία χρόνια αναμένει απαντήσεις για το τι θα γίνει με τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων.

Ο κ. Καραγιάννης επισήμανε ότι ο Δήμος επιδιώκει την προώθηση ΜΟΕ που θα συμβάλουν στη βελτίωση της επαφής, της επικοινωνίας και της καθημερινότητας των ίδιων των πολιτών. Επανέλαβε ότι αν ανοίξει το οδόφραγμα της Δερύνειας θα επωφεληθεί ολόκληρη η επαρχία Αμμοχώστου.

Επίσης, εξέφρασε την άποψη ότι Ελ/κ και Τ/κ θα αντιδράσουν έντονα γιατί δεν ανοίγει το οδόφραγμα της Δερύνειας. Την ίδια ώρα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο και ο Δήμος να λάβει ειρηνικά μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση.

Πρόσθεσε ότι τα περισσότερα αξιοθέατα της επαρχίας Αμμοχώστου βρίσκονται στην κατεχόμενη περιοχή, τα οποία θέλει να τα δει ντόπιος και ξένος επισκέπτης.

Κλείνοντας ο κ. Καραγιάννης επισήμανε ότι θα παραμείνουν ρομαντικοί και θα συνεχίσουν τον αγώνα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy