Κάριους: «Δεν έχω κοιμηθεί ακόμα…»

Συντετριμμένος παραμένει ο Λόρις Κάριους λόγω των σοβαρών λαθών του στον χθεσινό τελικό του Champions League… Με το τέλος του αγώνα ο ίδιος ξέσπασε, έκλαψε ζήτησε συγνώμη απ’ τους φίλους της ομάδας, όλους τους συμπαίκτες του αλλά και την τεχνική ηγεσία. Ήξερε πως τα λάθη του στέρησαν απ’ την ομάδα το τρόπαιο.

Δυο στρατόπεδα προέκυψαν την ίδια στιγμή. Αυτή που συμπαραστάθηκαν στον Κάριους και αυτοί που τα έβαλαν μαζί του. Μάλιστα κάποιοι δεν δίστασαν και άφησαν απειλές ακόμη και για τη ζωή του, τόσο εκείνου, όσο και της οικογένειας του. Ο ίδιος ο Κάριους έλυσε σήμερα την σιωπή του και μέσα απ’ το Instagram έστειλε το μήνυμα του.

Το μήνυμα του Κάριους στο Instagram

«Δεν έχω κοιμηθεί ακόμα… Οι στιγμές γυρίζουν ξανά και ξανά στο κεφάλι μου. Λυπάμαι άπειρα για τους συμπαίκτες μου, για τους οπαδούς, για όλο το σταφ στην ομάδα. Ξέρω πως τα έκανα θάλασσα με τα δύο μου λάθη και σας απογοήτευσα όλους. Θα ήθελα να γυρίσω πίσω το χρόνο, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό… Είναι ακόμα χειρότερο διότι νιώθαμε πως μπορούσαμε να νικήσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήμασταν στο… κόλπο για πολύ ώρα. Ευχαριστώ τους απίθανους οπαδούς της Λίβερπουλ που ήρθαν στο Κίεβο και με στήριξαν, ακόμα και μετά το παιχνίδι. Δεν το θεωρώ δεδομένο αλλά για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε τι μεγάλη οικογένεια είμαστε. Σας ευχαριστώ και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί»!

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy