Κατακραυγή και τιμωρία για τον αναβάτη που έριξε γροθιά στο άλογό του

ΠΗΓΗ lifo.gr

Τεράστιες αντιδράσεις προκάλεσε μια στιγμή βαρβαρότητας απέναντι σε άλογο κατά τη διάρκεια ιππικών αγώνων στο Πορτ Λίνκολν της Αυστραλίας.  

Ο αναβάτης Dylan Caboche κατεγράφη από την κάμερα να δίνει οργισμένος μια γροθιά στο άλογό του και όπως ήταν αναμενόμενο η σκηνή εξόργισε φιλόζωους και όχι μόνο.  

Το άλογο έδειξε να δυσανασχετεί προτού δεχτεί το χτύπημα και αυτός ήταν όπως φαίνεται ο λόγος που ο 22χρονος αναβάτης το χτύπησε με αγριότητα.  

Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες και η ομοσπονδία αποφάσισε να τιμωρήσει με αποκλεισμό δύο εβδομάδων τον αθλητή. Επιπλέον το συμβάν καταγράφεται στην αγωνιστική του καρτέλα ενώ όπως σημειώνει η ανακοίνωση τέτοια συμπεριφορά θεωρείται ανεπίτρεπτη και δεν θα μένει ατιμώρητη.  Ωστόσο οι οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων θεωρούν πως η ποινή είναι πολύ μικρή και θα πρέπει η ομοσπονδία να είναι πιο αυστηρή με τον Caboche και το βίαιο ξέσπασμά του. 

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.