Καταγγελία για απειλές από τον ιδιοκτήτη εταιρείας ερευνών προς εργαζομένους του «τ/κ πρακτορείου»

326
ΠΗΓΗ KΥΠΕ

Στην «αστυνομία» κατέφυγε η «διευθύντρια» του λεγόμενου «τ/κ πρακτορείου ειδήσεων» Νεριμάν Σαϊγκιλί, μετά την απειλή του διευθυντή της εταιρείας ερευνών Γκεζιτζί, Μουράτ Γκεζιτζί, ότι «θα εξαλειφθούν» μετά τις «εκλογές» στα κατεχόμενα όλοι οι υποστηρικτές της οργάνωσης ΦΕΤΟ στο «πρακτορείο».

Σύμφωνα με την καταγγελία, η απειλές εκτοξεύτηκαν λόγω μη δημοσιοποίησης των στοιχείων μιας έρευνας που διεξήγαγε η εταιρεία. Η κ. Σαιγκιλί ανέφερε ότι αρχικά δέχτηκε μήνυμα στο κινητό της από τον κ. Γκεζιτζί, εκφράζοντας παράπονα για την κάλυψη, το οποίο δεν πρόλαβε να απαντήσει. Ακολούθως, πήρε τηλέφωνο στο «πρακτορείο», ζητώντας να μάθει ποιος ασκεί πίεση ώστε να μην μεταδίδονται οι έρευνες της εταιρείας.
 
Η κ. Σαϊγκιλί ανέφερε ότι κανείς δεν μπορεί να απειλεί τους εργαζόμενους ενώ διερωτήθηκε από που αντλεί την εξουσία ο κ. Γκεζιτζί για να απειλεί το «πρακτορείο».
 

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.