Καταγγελίες για καθυστέρηση της μαρίνας Πάφου

Παρόλο που έχουν κατατεθεί όλα τα σχετικά παραστατικά στο Υπουργείο Εμπορίου και Τουρισμού από την Κοινοπραξία που κέρδισε την προσφορά για τη μαρίνα στην Κισσόνεργα, εντούτοις παρατηρείται “αδικαιολόγητη καθυστέρηση” από πλευράς του Υπουργείου για την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων, υποστηρίζει σε γραπτή ανακοίνωση ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Κισσόνεργας Γιώργος Στυλιανού.

Δυστυχώς για ακόμα μια φόρα, αναφέρει ο κ. Στυλιανού, “είμαστε θεατές μιας αδικαιολόγητης καθυστέρησης στην υπογραφή των συμβολαίων για την κατασκευή της μαρίνας, η οποία πλήττει ανεπανόρθωτα τα οικονομικά δρώμενα όλης της περιοχής, καθώς επίσης και τους μελλοντικούς σχεδιασμούς τόσο σε τοπικό όσο και επαρχιακό επίπεδο.”

Ο κ. Στυλιανού ευχήθηκε να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι για “σκοπιμότητες” – κατά την έκφρασή του – που να οδηγήσουν στην ακύρωση της κατασκευής της μαρίνας στην Κισσόνεργα.

Κάλεσε τον Υπουργό να επιδείξει προσωπικό ενδιαφέρον και να προχωρήσει άμεσα στην υπογραφή των συμβολαίων χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση και τους βουλευτές της Πάφου να ασκήσουν πίεση και να θέσουν ξεκάθαρο ερώτημα στον Υπουργό Εμπορίου γιατί υπάρχει καθυστέρηση και αν αυτή δικαιολογείται.

Επιπρόσθετα είπε ότι περαιτέρω καθυστέρηση ή αναστολή του έργου βρίσκει αντίθετη την κοινοτική Αρχή, η οποία “θα αντιδράσει δυναμικά”.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy