Καθηγήτρια: Παραλληλισμός επεισοδίων στην Αφρίκα με… “Νεότουρκους”

Αναστάτωση προέκυψε χθες, Τετάρτη, σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όταν καθηγήτρια κατά την διδασκαλία του μαθήματος της Ιστορίες άρχισε να κάνει αναφορές σε “Νεότουρκους”.

Η καθηγήτρια, όπως παραδέχθηκε και η ίδια μιλώντας με τη Διεύθυνση του εν λόγω σχολείου, έκανε παραλληλισμό του κεφαλαίου των «Νεότουρκων» με τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν Γκρίζοι Λύκοι έξω από την εφημερίδα «Αφρίκα».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Σίγμα, οι μαθητές κατήγγειλαν πως οι αναφορές της εκπαιδευτικού, ήταν άστοχες και ατυχείς, καθώς προκάλεσαν τρόμο στα παιδιά.

Μ’ αφορμή τα γεγονότα έξω από την «Αφρίκα», η φιλόλογος προειδοποίησε τα παιδιά ότι πρέπει να είναι έτοιμα ακόμα και για να πολεμήσουν, έστω και σ’ αυτή την ηλικία που βρίσκονται!

«Αυτή τη στιγμή, μπορεί ν’ ανατιναχθεί βόμβα που θα τινάξει τη μισή Λευκωσία και ν’ ακούσουμε το μπαμ», είπε χαρακτηριστικά η φιλόλογος, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες.

Σ’ ερώτηση μαθητή, γιατί να κληθούν αυτοί να πολεμήσουν σε τόσο μικρή ηλικία, η καθηγήτρια απάντησε: «Επειδή η κοινωνία μας και η νεολαία μας είναι κατεστραμμένη».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy