Κατηγορήθηκε γραπτώς ο 36χρονος για τον τραυματισμό τριών προσώπων στο ΓΝ Πάφου

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί όπως όρισε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου στις 20 Νοεμβρίου του 2017  ο 36χρονος που συνελήφθη χθες για επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης με  θύματα   δύο μέλη του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου Πάφου και μέλους του αστυνομικού σώματος και συγκεκριμένα του υπεύθυνου ασφαλείας του Νοσοκομείου Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η σύλληψη του 36χρονου έγινε αρχικά για αυτόφωρο αδίκημα και στην συνέχεια εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, 36χρονος που είχε επισκεφθεί το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου, επιτέθηκε σε 33χρονο νοσηλευτή, τον οποίο χτύπησε σε διάφορα μέρη του σώματος. Επίθεση από τον 36χρονο, φέρεται να δέχθηκε και γυναίκα ιατρός, η οποία μαζί με άλλα μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού, προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον 36χρονο .

Για τερματισμό του επεισοδίου επενέβη άμεσα μέλος της Αστυνομίας, που υπηρετεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο οποίος δέχτηκε και αυτός επίθεση  και ακολούθως προχώρησε στην σύλληψη του 36χρονου.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου αφού επανασυνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Διευθυντής του ΓΝ Πάφου Σπύρος Γεωργίου ευχαρίστησε την Αστυνομία Πάφου για την άμεση επέμβαση της και καταδίκασε  εκ νέου το επεισόδιο βίας που διαδραματίστηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του ΓΝ Πάφου.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy