Καυγάς…φωτιά, για ένα πάρκινγκ πολυκατοικίας

Μια αντιπαράθεση για μια θέση στάθμευσης σε πολυκατοικία στο Στρόβολο φαίνεται, να είχε σαν αποτέλεσμα τον εμπρησμό ενός αυτοκινήτου, γύρω στις δύο τα ξημερώματα της Κυριακής. Σε καταγγελία της στην αστυνομία, η μητέρα της νεαρής ιδιοκτήτριας του οχήματος, εξέφρασε υποψίες για τη φωτιά στο όχημα εναντίον συγκεκριμένου προσώπου – το οποίο τελικά συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής – με το οποίο έχουν, όπως ανέφερε, έντονες προστριβές με θέμα το χώρο στάθμευσης στην εν λόγω πολυκατοικία.

Ο ύποπτος τον οποίο κατονόμασε η μητέρα της ιδιοκτήτριας του οχήματος, κλήθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας όπου ανακρινόμενος, υποστήριξε ότι λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα, έφυγε από το σπίτι του, αναζητώντας εφημερεύον φαρμακείο με σκοπό να αγοράσει φάρμακο για τη συμβία του μαζί με φιλικό του πρόσωπο και επέστρεψε σπίτι λίγο πριν τις τρεις.

Στη συνέχεια σε συμπληρωματική κατάθεση η ιδιοκτήτρια του οχήματος, ανέφερε ότι την περασμένη Τετάρτη, ο ύποπτος μαζί με τον πατέρα του και τον αδερφό της συμβίας του, μετέβησαν κάτω από το σπίτι της και την απειλούσαν για τη σωματικής της ακεραιότητα.

Κληθείς εκ νέου στο ΤΑΕ Λευκωσίας για ανάκριση ο ύποπτος περιέπεσε σύμφωνα με την αστυνομία, σε σωρεία αντιφάσεων. Τελικά την Κυριακή συνελήφθη και μεταφέρθηκε χτες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας όπου αποφασίστηκε η τετραήμερος κράτησή του.

Περισσότερα στην αυριανή Χαραυγή.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy