Και τρίτος αθλητής του ΓΣΠ “σφράγισε” Ολυμπιάδα

Παρέλλης, Καλλένου και Χονδροκούκης πάνε Ρίο

Αθλητές του ΓΣΠ είναι μέχρι στιγμής οι τρεις από τους πέντε αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στα αγωνίσματα στίβου, στην Ολυμπιάδα του Ρίο, τον ερχόμενο Αύγουστο.

Ο πρωταθλητής της δισκοβολίας, του ΓΣΠ, Απόστολος Παρέλλης, πήρε το όριο πρόκρισης για την Ολυμπιάδα της Βραζιλίας στο Ηράκλειο της Κρήτης, στις 28 Μαΐου 2016, με βολή στα 65.69μ., που αποτελεί και νέο Παγκύπριο Ρεκόρ! Η επίδοση που σημείωσε ο Παρέλλης στο Ηράκλειο (65.69μ.) είναι 13η φέτος στον κόσμο. Ο Απόστολος έγινε ο 5ος αθλητής στίβου που εξασφάλισε τη συμμετοχή του για την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο ΓΣΠ συγχαίρει τον Απόστολο Παρέλλη, όπως επίσης και τον Δημήτρη Χονδροκούκη και την Λεοντία Καλλένου (και οι δύο στο ύψος), για την επιτυχία τους να εξασφαλίσουν συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Ο ΓΣΠ συγχαίρει επίσης την αθλήτριά του Ναταλία Ευαγγελίδου, η οποία πέτυχε νέο Παγκύπριο Ρεκόρ Γυναικών στα 800μ. με 2.02.10 σε Διεθνές Μίτινγκ στο Όρτεκεμ του Βελγίου. Το όριο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς είναι 2.01.50.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy