«Κέντρο διεθνούς πολιτιστικής δραστηριότητας μπορεί να καταστεί η Πάφος»

Την εκτίμηση ότι η Πάφος μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην περιοχή μας και να καταστεί πέραν από ανταγωνιστικός προορισμός, κέντρο διεθνούς πολιτιστικής δραστηριότητας και βάση οργανισμών υψηλής τεχνολογίας και παροχής υπηρεσιών υψηλής στάθμης, εξέφρασε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως βάση για την προώθηση του στόχου αυτού, μπορούν να αποτελέσουν, μεταξύ άλλων,οι πρωτοβουλίες που ανέλαβε στα δύο τελευταία χρόνια ο Δήμος στον τομέα των εξωτερικών σχέσεων (Amman Ιορδανίας, Herzliya Ισραήλ, Κρακοβία Πολωνίας, Batumi (Γεωργίας) και οι επαφές –σχέσεις που ανέπτυξαν ο Δήμος και ο επιχειρηματικός κόσμος της Πάφου με επιχειρηματίες κατά κύριο λόγο της Ρωσίας και της Κίνας.

Ο Δήμαρχος Πάφου σημείωσε πως για την προώθηση του στόχου αυτού, αποδίδει μεγάλη σημασία στη συνεργασία του Δήμου με τους “παραδοσιακούς” εταίρους του, δηλαδή τον επιχειρηματικό κόσμο, την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Πάφου και τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων αλλά και με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις που αποτελεί το μοναδικό ακαδημαϊκό ίδρυμα της πόλης και της Επαρχίας μας, συμπλήρωσε.

Επιπρόσθετα ο κ. Φαίδωνος σημείωσε πως κεντρικός στόχος με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου δημοτικού συμβουλίου είναι η συνέχιση της πορείας προς τα μπροστά, διασφαλίζοντας την θέση της Πάφου στο μέλλον. Στη συνέχεια, δεσμεύτηκε να προσπαθήσει να παρουσιάσει κατά τρόπο περιεκτικό τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος για την πενταετία 2017- 2021.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy