“Kερδίσαμε μια μάχη όμως δεν εξασφαλίσαμε την παραμονή”

Ο εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ για την νίκη της ομάδας αλλά και για το ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά: “Πήραμε τρεις βαθμούς, κερδίσαμε μια μάχη όμως δεν εξασφαλίσαμε την παραμονή. Υπήρχε πολύ άγχος πριν το παιχνίδι με τον Άρη όμως ο κόσμος και η διοίκηση προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών και για αυτό κάναμε και την ανοικτή προπόνηση. Θα ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση αν χάναμε. Όλοι μαζί πετύχαμε κι αυτό είναι απόδειξη πως όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Στο παιχνίδι η Νέα Σαλαμίνα στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν καλύτερη, είχε ευκαιρίες και θεωρώ πως δίκαια πήραμε τη νίκη”.

Μας με ΑΠΟΕΛ: “Ξέρουμε με ποια ομάδα παίζουμε, ξέρουμε και τα επιτεύγματα της στην Ευρώπη, όμως η ιστορία της Νέας Σαλαμίνας δεν μας επιτρέπει να μην κυνηγάμε βαθμό ή βαθμούς. Πάμε στη Λευκωσία να δώσουμε το 100% για να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος”.

Mεταγραφές: “Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει γρήγορα . Θέλουμε τέσσερις ποδοσφαιριστές και δεν είναι κάτι κρυφό. Ήδη συμφωνήσαμε με τον Ελουντού που σύντομα ενσωματώνεται με την ομάδα”.

Για τον κόσμο: “Η νίκη αυτή ανήκει στον κόσμο. Η εικόνα στο γήπεδο μιλούσε από μόνη της αφού είχαμε πολλούς φιλάθλους χθες που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν. Ειδικά μετά το 70’ έσπρωξαν πολύ την προσπάθεια δεν σταμάτησαν να τραγουδούν. Αν ο κόσμος είναι εκεί ξέρουμε πως είναι το σημείο που υπερτερούμε σε σχέση με τις άλλες ομάδες που διεκδικούν την παραμονή”.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy