Καιρός: Σκόνη μέχρι και την Παρασκευή

Βροχές προβλέπει για το βράδυ της Τετάρτης 7/2/18 η Μετεωρολογική Υπηρεσία, όπως επίσης και σκόνη μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 9/2/18.

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη μέχρι και την Παρασκευή.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά συννεφιασμένος από μέσες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα  ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:
 

Μέγιστη
Θερμοκρασία
Ελάχιστη
Θερμοκρασία
Σχετική
Υγρασία
Λευκωσία: 22°C 8°C 48%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 21°C 10°C 53%
Λεμεσός: 21°C 11°C 64%
Αεροδρόμιο Πάφου: 21°C 10°C 72%
Παραλίμνι 20°C 10°C 66%
Πρόδρομος 16°C 8°C 35%
Πόλις Χρυσοχούς 21°C 9°C 64%

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy