Κυπελλούχος στην Αγγλία η Νέα Σαλαμίνα

Οι επιτυχίες που σημειώνει η Νέα Σαλαμίνα δεν περιορίζονται εντός συνόρων. Η παροικιακή ομάδα της Αμμοχώστου κατέκτησε σήμερα το Κύπελλο «The Sunday F.A. Cup» κερδίζοντας την Barnes AFC στον τελικό που έγινε στο γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας.

Η Νέα Σαλαμίνα δεν ήταν μόνη στο γήπεδο. Φίλοι της από την Κύπρο βρέθηκαν εκεί και δημιούργησαν ζεστή ατμόσφαιρα. Ακόμα και όταν η ομάδα τους βρέθηκε πίσω στο σκορ, συνέχισαν το τραγούδι και πίστεψαν ότι υπάρχει δρόμος για ανατροπή του αποτελέσματος.

Ο Χάρισον Γεωργίου στο 69ο λεπτό ισοφάρισε για τη Νέα Σαλαμίνα και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί οι δύο ομάδες δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι από εκείνο το σημείο.

Τελικά το τρόπαιο κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι και η Νέα Σαλαμίνα έγραψε τη δική της ιστορία. Στην πρώτη της παρουσία στον τελικό, κατέκτησε το τρόπαιο αφού κέρδισε με 4-3.

Αναμφίβολα η εξέλιξη αυτή έδωσε χαρά στους φίλους της ομάδας αλλά ακόμη περισσότερη ήταν η ικανοποίηση των πρωταγωνιστών, οι οποίοι αφιερώνουν αρκετές ώρες κάθε βδομάδα, για να κρατούν ζωντανή την ομάδα και κυρίως την Αμμόχωστο.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy