«Κοίτα Μιχάλη μου, το χάλι» σου*

Παρουσία του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη οι κουρεμένοι καταθέτες της Λαϊκής κατήγγειλαν σήμερα τον Νίκο Αναστασιάδη για ασυνέπεια και τον κάλεσαν να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του εάν επιθυμεί να τον στηρίξουν στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Σε διάσκεψη Τύπου ο πρόεδρος του συνδέσμου καταθετών της πρώην Λαϊκής Τράπεζας, (ΣΥΚΑΛΑ) Άδωνις Παπακωνσταντίνου είπε ότι «τώρα είναι η ώρα για τον πρόεδρο Αναστασιάδη να αποφασίσει και να πράξει εάν επιθυμεί να τον στηρίξουμε στις προεδρικές εκλογές».

Στη διάσκεψη παρέστη και ο γνωστός κύπριος τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης ο οποίος είναι μέλος του ΣΥΚΑΛΑ, ο οποίος στη δική του παρέμβαση είπε ότι «χάσαμε αποταμιεύσεις που δημιουργήσαμε σταγόνα, σταγόνα, οι πλείστοι χάριν των οικογενειών μας και των παιδιών μας»


 

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν θερμός υποστηρικτής της υποψηφιότητας του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στις προηγούμενες προεδρικές εκλογές του 2013.

Σε ερώτηση που του έγινε από το περιοδικό downtown Κύπρου το 2013  στο τι τον έκανε να πάρει την απόφαση να στηρίξει δημόσια την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη στις προσεχείς προεδρικές εκλογές δήλωσε:«Όπως κάθε άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τα κοινά της χώρας του, αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή περιθώρια επιφανειακών και εσφαλμένων κινήσεων δεν υπάρχουν. Το μόνο που μένει είναι να δούμε μπροστά με ειλικρίνεια. Χρειάζεται ρεαλισμός, σοβαρότητα, λογική και κυρίως πράξεις. Στηρίζω δημόσια την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη στις προσεχείς εκλογές γιατί πιστεύω ότι είναι ο άνθρωπος που έχει εκείνα τα χαρακτηριστικά για να φέρει σε πέρας τα όσα δύσκολα πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις και αποχρώσεις, σημασία έχει ποιος είναι ικανότερος για να οδηγήσει τη χώρα, με γνώμονα το δίκαιο και το σωστό, σε ήρεμα νερά».

22366397_10159374678655246_6358997960373544612_n

 

 

 

 

*https://www.youtube.com/watch?v=1zSXODvA5po

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy