Κλιμακώνει τις αντιδράσεις η Λάρνακα για εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών

Κλιμάκωση των αντιδράσεων για τη συνέχιση της παρουσίας των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου αποφασίζει η Λάρνακα.
Στην αποψινή πανδημοτική συγκέντρωση έγινε εκτενής ενημέρωση για τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις με την υπαναχώρηση της κυβέρνησης από το Μνημόνιο Συναντίληψης και Συνεργασίας και ακούστηκαν και πάλι έντονες θέσεις για έναρξη κινητοποιήσεων.
Ο δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας ξεκαθάρισε ότι μετά την υπαναχώρηση της κυβέρνησης από τα αρχικώς συμφωνηθέντα, ο Δήμος δεν μπορεί να υπογράψει την προτεινόμενη συμφωνία η οποία δεν είναι δεσμευτική.
Οι ευθύνες, κατέστησε σαφές ο δήμαρχος ανήκουν στην κυβέρνηση και στις εταιρείες και ο Δήμος Λάρνακας παρακολουθεί ήδη την τήρηση ή όχι των χρονοδιαγραμμάτων που προβλέπονται σε όσα προτείνει η κυβέρνηση.
Ήδη όπως είπε, υπάρχουν ενέργειες που έπρεπε να είχαν γίνει στο πρώτο στάδιο του οδικού χάρτη. Το μήνυμα της πανδημοτικής συγκέντρωσης, κατέληξε είναι ότι ο Δήμος Λάρνακας παρακολουθεί στενά τις ενέργειες που προβλέπονται και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπάρχει και πάλι παραβίαση, η πόλη και επαρχία Λάρνακας θα κλιμακώσουν τις αντιδράσεις χωρίς να αποκλείονται και οι μαζικές κινητοποιήσεις.

Τάσος Περδίος

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy