“Κλείνει” τα Γραφεία της ΠΟΕΔ ο Χαμπιαούρης

Μαύρη σελίδα για την ιστορία του Εκπαιδευτικού Συνδικαλισμού, που μας παίρνει πίσω 60 χρόνια, τη χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ

Πριν ξεκινήσει τις διακοπές του, ο υπουργός Παιδείας είπε να ολοκληρώσει το έργο που άρχισε για κατάργησει του εκπαιδευτικού συνδικαλισμού,  με τις ευλογίες του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Χάρης Χαραλάμπους αναφέρεται σε μαύρη σελίδα για την ιστορία του Εκπαιδευτικού Συνδικαλισμού και εξηγεί ότι με τις μεταθέσεις των μελών της Γραμματείας της ΠΟΕΔ στους πέντε ανέμους, το γραφείο της εκπαιδευτικής οργάνωσης, ουσιαστικά από την 1η Σεπτεμβρίου θα είναι κλειστό εκ των πραγμάτων.

Ολοκληρη η ανάρτηση του Χάρη Χαραλάμπους, προέδρου της ΠΟΕΔ:

Ολοκληρώθηκε και στην πράξη σήμερα το έργο του Υπουργού Παιδείας και της Κυβέρνησης Αναστασιαδη σε βάρος των εκπαιδευτικών και των Εκπαιδευτικών τους Οργανώσεων.
Μαύρη σελίδα γράφεται σήμερα για την ιστορία του Εκπαιδευτικού Συνδικαλισμού, η οποία μας παίρνει πίσω 60 χρόνια.

Μετά από αυτή την μεγάλη επιτυχία του μάλιστα, έφυγε σήμερα για διακοπές ο κύριος Χαμπιαούρης με ήσυχη τη συνείδησή του ότι έπραξε το καθήκον του στο ακέραιο! Του εκφράζω τα θερμά μου “συγχαρητήρια “ για το μεγάλο κατόρθωμά του.

Από σήμερα η Γραμματεία της ΠΟΕΔ διασκορπιζεται κυριολεκτικά σε ολόκληρη την Κύπρο.
Φαντάζομαι θα αντιλαμβάνεστε ότι στην ουσία τα Γραφεία της ΠΟΕΔ θα είναι κλειστά από την 1η Σεπτεμβρίου.
Υποθέτω επίσης ότι πλέον θα είμαστε και υπό πειθαρχική δίωξη για όσα λέμε και γράφουμε σε βάρος τους.

Φαντάζεστε αν επιτραπούν αυτά τα τετελεσμένα ποιά θα είναι τα επόμενα βήματα τους με “κλειστές” τις Συντεχνίες μας σε βάρος των υπόλοιπων εκπαιδευτικών.

Αίσχος στην Κυβέρνηση Αναστασιαδη και τον Υπουργό της Παιδείας, που με τις ευλογίες προφανώς του ΔΗΣΥ, καταργούν την Δημοκρατία στην Εκπαίδευση, έπρεπε να ντρέπονται.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy