Κλοπή χρυσαφικών αξίας χιλιάδων ευρώ από σπίτι στο Κίτι

Χρυσαφικά, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και playstation, συνολικής αξίας 5,500 ευρώ, έκλεψαν άγνωστοι από οικία στο Κίτι.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου από γυναίκα ηλικίας 41 χρόνων από το Κίτι, ότι χθες μεταξύ των ωρών 11.00 – 12.30 είχε διαρρηχθεί η κατοικία της.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου μετέβησαν στη σκηνή όπου διενήργησαν έρευνες και διαπίστωσαν ότι οι άγνωστοι εισήλθαν στην οικία αφού παραβίασαν την πισινή δίφυλλη αλουμινένια πόρτα της κουζίνας.

Οι άγνωστοι έκλεψαν από το πρώτο υπνοδωμάτιο ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας 500 ευρώ, από το δεύτερο υπνοδωμάτιο ένα playstation αξίας 300 ευρώ και από το τρίτο υπνοδωμάτιο διάφορα χρυσαφικά αξίας πέραν των 4 χιλιάδων ευρώ. Συνολικά η αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στις 5,500 ευρώ.

Στη σκηνή κλήθηκε δακτυλοσκόπος, ο οποίος εξέτασε το χώρο και παρέλαβε διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Από τις εξετάσεις στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν τη μαξιλαροθήκη του κυρίως υπνοδωματίου για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία.

Στο σπίτι δεν υπάρχουν εγκατεστημένα σύστημα συναγερμού και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ενώ τα κλαπέντα δεν καλύπτονται από ασφάλεια.

Εξάλλου χθες το απόγευμα καταγγέλθηκε από 45χρονο άνδρα από το Κίτι ότι χθες μεταξύ των ωρών 07.30 – 17.00 διαρρήχθηκε η κατοικία όπου διαμένει στο Κίτι και από μέσα κλάπηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής αξίας 200 ευρώ.

Από τις εξετάσεις που διενήργησαν στη σκηνή μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου διαπιστώθηκε ότι οι άγνωστοι εισήλθαν στην οικία αφού παραβίασαν παράθυρο της κουζίνας.

Τις δύο υποθέσεις διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy