Κολοκούδιας: “Δεν έχω ν’ αποδείξω τίποτε, δεν είμαι παίκτης Β’ κατηγορίας”

Ο επιθετικός της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Γιώργος Κολοκούδιας μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ με αφορμή το βραβείου που έλαβε ως πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας.

Αναλυτικά: “Ήταν σημαντικό να πετύχουμε τους στόχους μας. Ήταν δύσκολη χρονιά, βοήθησα και εγώ και το θετικό είναι ότι η ομάδα επιστρέφει στην Α’ Κατηγορία. Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν το ότι ανέβαινε μόνο μια ομάδα. Είχαμε να παλέψουμε με δυνατούς αντιπάλους.

Είναι σημαντικό να βραβεύεσαι, ανταμείβονται οι κόποι σου. Το πιο σημαντικό όμως είναι το ομαδικό, από εκεί κρινόμαστε. Είχα καλούς συμπαίκτες οι οποίοι με βοήθησαν και σκόραρα.

Δεν είχα και δεν έχω να αποδείξω τίποτε σε κανέναν, ξέρω ποιος είμαι. Αν αδικήθηκα ή όχι ο καθένας μπορεί να το κρίνει. Εγώ κοιτάω μόνο την δουλειά μου.

Δεν είμαι παίκτης Β’ Κατηγορίας. Πήγα απλά επειδή ήθελα να βοηθήσω το Παραλίμνι. Είχα προτάσεις από ομάδες Α’ Κατηγορίας αλλά προτίμησα να πάω εκεί που ξεκίνησα. Δεν με φοβίζει η Α’ Κατηγορία. Είχα προτάσεις που με κάλυπταν οικονομικά όμως ήταν προσωπική επιλογή η επιστροφή μου.

Οι ομάδες θα είναι λιγότερες, ο ανταγωνισμός περισσότερος. Η ΕΝΠ έχει την δυνατότητα να χτίσει ένα ισχυρό ρόστερ για να παραμείνει στην κατηγορία. Θα είναι δύσκολη χρονιά αλλά η Ένωση μπορεί να δυναμώσει περισσότερο.

Έχω κάποιες προτάσεις αλλά έχω συμβόλαιο με την Ένωση”.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy