Κουβεντιάζοντας για Ηρωισμούς και “Πέρσες”

Ανοιχτός ορίζοντας

Κουβεντιάζοντας για Ηρωισμούς και Πέρσες

pafos_2017_logoΤο Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ (www.mitos.org.cy) συμμετέχει στο επίσημο πρόγραμμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017 με το διετές καλλιτεχνικό project «Ηρωισμοί» σε συνεργασία με το Grotowski Institute στην Πολωνία, στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Wroclaw 2016. Ο στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση της διαπολιτισμικής ευαισθησίας μέσα από την ενσυναίσθηση και την κατανόηση για τον Άλλο. Με τη θεατρική παράσταση Πέρσες του Αισχύλου στον ανακαινισμένο χώρο Αττικόν ολοκληρώνεται το πρόγραμμα αυτό.

ΠΕΡΣΕΣ του Αισχύλου

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Σκηνοθεσία/κίνηση: Λούκας Βαλέβσκι. Δραματουργική επεξεργασία/ απόδοση/β. σκηνοθέτης: Κωνσταντίνα Peter. Έρευνα: Κωνσταντίνος Μελίδης. Σκηνικός χώρος: Έλενα Κοτασβίλη και Αλέξης Βαγιανός. Κοστούμια: Μυρτώ Σαρμά. Μουσική: Λούκας Βαλέβσκι σε συνεργασία με τους μουσικούς. Video: Χρίστος Γεωργίου. Σχεδιασμός φωτισμού: Αλεξάντερ Γιότοβιτς

Συμμετέχουν: Προκόπης Αγαθοκλέους (Ξέρξης), Στέφανη Χαρίτου (Ατόσσα), Μιχάλης Ασιήκας (Κορυφαίος), Γιώργος Ονησιφόρου (Aγγελιοφόρος) και ο Αντώνης Κατσαρής (φωνή Δαρείου). Χορός: Mieczyslaw Litwinski, Daniel Monski, Στέφανος Φίλος, Ηλίας Σωφρονίδης.

Πληροφορίες: Παραστάσεις 28 και 29 Απριλίου στις 19:30, Αττικόν, στην Πάφο,

Είσοδος 10€ – Δωρεάν η είσοδος κάτω των 18 χρόνων.

Τηλέφωνο πληροφοριών και κρατήσεων 99 985232 / 97 879793.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy