«Κτύπησε» δις η Ανόρθωση

Τη συμφωνία της με δύο ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου ενέταξε στο δυναμικό της τον Ιβάν Μπανταλόφσκι και τον Αμπουμπακάρ καμαρά.

Ο Μπανταλόφσκι είναι αμυντικός με καταγωγή από τη Βουλγαρία και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε τα ακόλουθα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ανόρθωση, μια ιστορική ομάδα, με την οποία θέλω να ζήσω αρκετές επιτυχίες. Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο της ομάδας: «Σε όποια ομάδα έχω αγωνιστεί μέχρι στιγμής προσπαθώ να τα δίνω όλα. Το ίδιο υπόσχομαι πως θα κάνω και αγωνιζόμενος στην Ανόρθωση».

Ο Καμαρά αγωνίζεται στην επίθεση και είναι 22 ετών και έχει πολυετή παρουσία στα γήπεδα της Γαλλίας. Ο Αφρικανός φορ δήλωσε στην ιστοσελίδα της «Κυρίας»: «Είμαι ευτυχισμένος που θα φοράω την φανέλα της Ανόρθωσης την νέα χρονιά. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να πετύχω πολλά γκολ με την νέα μου ομάδα και να της χαρίσω αρκετές νίκες».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Γνωρίζω πως οι οπαδοί της Ανόρθωσης είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί, οπότε εγώ από την δική μου πλευρά θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο ώστε να δικαιώσω τις προσδοκίες τους». Ευχόμαστε στον Καμαρά κάθε επιτυχία και πολλά τέρματα με τον φοίνικα στο στήθος.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy