LarnacaRights: Κινητοποιήσεις η μόνη λύση για μετακίνηση των πετρελαιοδεξαμενών

Την έντονη αντίθεση της στην απόφαση του ΔΣ του Δήμου Λάρνακας να μην προχωρήσει ο Δήμος άμεσα σε κινητοποιήσεις για το θέμα της μη μετακίνησης των πετρελαιοδεξαμενών και δεξαμενών υγραερίου, εκφράζει η Κίνηση Πολιτών LarnacaRights.
 
«Πιστεύουμε ότι οι κινητοποιήσεις είναι πλέον η μόνη οδός για να ασκηθούν αποτελεσματικές πιέσεις προς όλους τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους για σύντομη μετακίνηση των εγκαταστάσεων αυτών», αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση η Κίνηση Πολιτών LarnacaRights.
 
Το να προχωρήσει ο Δήμος Λάρνακας σε κινητοποιήσεις αμέσως μετά τις εκλογές, ήταν κάτι το οποίο είχε συζητηθεί και αποφασιστεί στην προηγούμενη συνεδρία του ΔΣ για το θέμα αυτό, αναφέρει η Κίνηση Πολιτών LarnacaRights και καλεί τον Δήμο Λάρνακας να δημοσιοποιήσει τα πρακτικά της συνεδρίας αυτής του ΔΣ προκειμένου να φανεί πως και γιατί άλλαξε η απόφαση του για άμεσες κινητοποιήσεις.
 
Επίσης, καλεί τον δήμο να προβεί άμεσα στις δυναμικές κινητοποιήσεις, ως το μόνο μέσο για την επιτάχυνση της ενεργοποίησης των αρμοδίων και εμπλεκομένων, για σύντομη διευθέτηση του θέματος.
 
Κάθε μέρα που περνά τα ρίσκα για ένα ατύχημα μεγάλης κλίμακας, με τραγικές συνέπειες, μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο, καταλήγει.
 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy