Λάρνακα: Έβαλαν φόλα σε νεκρά περιστέρια – Δηλητηριάστηκε ένας σκύλος

Κυνηγοί μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αγίου Θεόδωρου Λαρνακας εντόπισαν χθες Πέμπτη 14/12/2017 στις Περιοχές Καλαντρικα & Βιρτζια Αμαλα μεταξύ Αγίου Θεόδωρου, Χοιροκοιτιας και Μαρωνιου νεκρά περιστέρια που είχαν τοποθετημένα στα φτερά τους δηλητήριο που τοποθετήθηκε για να δηλητηριάσει σκύλους.

Ειδοποίησαν το Επαρχιακό Γραφείο Θήρας, το οποίο και ευχαριστούμε και δημόσια για την άμεση ανταπόκριση, άντρες του οποίου κατέφθασαν σε λίγα λεπτά στην περιοχή και αφού περιπόλησαν πεζοί σε ολόκληρη την περιοχή για αρκετή ώρα εντόπισαν έναν νεκρό σκύλο και δεκάδες νεκρά περιστέρια που τοποθετήθηκαν για να δηλητηριάσουν σκυλιά.

Τα απομάκρυναν από την περιοχή η οποία έχει καθαριστεί πλήρως.

Καλούμε μέσω του δελτίου τύπου τους κυνηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν εξορμούν στην πιο πάνω περιοχή και να καταγγέλλουν άμεσα ότι παράνομο διαπιστώσουν.

ΚΟΚ & ΔΑΖ – Επαρχιακη Λαρνακας

K.O.K.&Δ.Α.Ζ. Τμήμα Λαρνακας-Δελτίο Τύπου, Παρασκευη 15/12/2017 06:45 ======================================================= Ευχαριστουμε τους ανδρες του Επαρχιακού Γραφείου Θηρας Λαρνακας για την…

Σχολιάστε την είδηση

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.