Λάρνακα: Σύλληψη νεαρού μετά από επεισοδιακή καταδίωξη

Νεαρός συνελήφθη χθες βράδυ στη Λάρνακα, ύστερα από επεισοδιακή καταδίωξη, και στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 253 γραμμαρίων.
               
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο επιχειρήσεων της Δύναμης για πάταξη του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος, ύστερα από πληροφορία, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών έθεσαν υπό παρακολούθηση 23χρονο, που οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη Λάρνακα.
 
Η Αστυνομία ανέκοψε για έλεγχο τον νεαρό λίγο πριν 7 χθες βράδυ. Αυτός προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα το όχημά του να συγκρουστεί σε δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν τα μέλη της Αστυνομίας.
 
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του 23χρονου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ νάιλον σακουλάκια που περιείχαν συνολικά 253 γραμμάρια κάνναβης.
 
Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν επίσης μία ζυγαριά ακριβείας, ένα μερικώς καπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο βιομηχανοποιημένου καπνού αναμεμιγμένου με πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, αριθμός κινητών τηλεφώνων και το χρηματικό ποσό των 1300 ευρώ, που διερευνάται κατά πόσον αποτελεί προϊόν διακίνησης ναρκωτικών.
 
Ο 23χρονος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και υπόθεση αμελών και απερίσκεπτων πράξεων.
 
Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy