Λευκωσία: Hi-tech 22χρονος έκλεβε από οχήματα με πομπό

Με ασύρματο πομπό που χρησιμοποιείται ως αποδέκτης σήματος κλειδιών, 22χρονος έκλεβε από αυτοκίνητα χρήματα ή αντικείμενα που θα μπορούσε να πωλήσει.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία, νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, είχε θέσει υπό παρακολούθηση τα δύο αρτοποιεία , αφού οι ληστείες γίνονταν έξω απο μεγάλα αρτοποίεία, και τότε παρατήρησε νεαρό πρόσωπο να κινείται ύποπτα στους χώρους στάθμευσης των οχημάτων, φορώντας όμοια ρούχα με εκείνα που είχε θεαθεί να φοράει όταν άρχισαν να προκύπτουν οι καταγγελίες για κλοπές και ελέγχθηκαν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης. Όταν ο νεαρός ανακόπηκε, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 22χρονο, ο οποίος είχε στην κατοχή του τον ασύρματο πομπό.

Αυτό προφανώς σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να προστατεύσουν τα οχήματά τους ακόμα και εάν τα έχουν κλειδωμένα, αφού τέτοιους πομπούς ενδεχομένως να έχουν στην κατοχή τους και αλλοι.

Η υπόθεση ήταν περίεργη για την Αστυνομία αφού σε κανένα από τα αυτοκίνητα που είχαν βρεθεί στο στόχαστρο του δράστη δεν υπήρχε παραβίαση, μέχρι που ανακαλύφθηκε ότι αυτό γινόταν με τη χρήση του πομπού.

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy