Λεμεσός: Υπό 6ημερη κράτηση πατέρας και γιος για υπόθεση ναρκωτικών και κλοπών

Υπό κράτηση για περίοδο έξι ημερών τέθηκαν το πρωί πατέρας και γιος από τη Λεμεσό.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, η ΥΚΑΝ μετά από πληροφορίες ότι στο σπίτι των δύο υπήρχε ποσότητα ναρκωτικών διενέργησαν έρευνες στην παρουσία του 19χρονου και του 45χρονου πατέρα του.
 
Κατά την έρευνα που έγινε, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν εντός της οικίας ποσότητα κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 25 γραμμαρίων, ενώ σε βεράντα της οικίας εντόπισαν 63 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 318 γραμμαρίων και ένα τσαντάκι στο οποίο βρίσκονταν μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ.
 
Στο πεζοδρόμιο μπροστά από την οικία, καθώς και στην πίσω αυλή της οικίας, εντοπίστηκαν δύο μοτοσικλέτες που δεν έφεραν πινακίδες εγγραφής. Μετά από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι οι δύο μοτοσικλέτες είχαν κλαπεί και καταγγελθεί στην Αστυνομία ως κλοπιμαίες στις 17 Νοεμβρίου, 2017 και στις 29 Μαρτίου, 2018.
 
Οι δυο ύποπτοι συνελήφθησαν. Το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την κράτηση τους για περίοδο 6 ημερών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και υπόθεση κλοπής.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy