“Λεπτές ισορροπίες, εξαρτάται από τη δική μας ομάδα”

Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, ιδιαίτερα για τις μεγάλες ομάδες όταν αντιμετωπίζουν μικρομεσαίες δήλωσε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

“Όσον αφορά την πορεία της Πάφου είναι αξιοπρόσεκτη, όχι μόνο για την θέση τους αλλά και για το ότι κέρδισε Ομόνοια και ΑΕΛ. Το σημαντικό για εμάς είναι να βγάλουμε το καλό μας πρόσωπο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να παραμείνουμε στην κορυφή. Εξαρτάται από την δική μας ομάδα, παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά από τον κόσμο μας και αυτό μας δίνει άλλη δυναμική. Αν παρουσιαστούμε σοβαροί και κάνουμε ότι και στα προηγούμενα παιχνίδια, θα φτάσουμε στην νίκη”.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα με λεπτές ισορροπίες. Τα δεδομένα εύκολα μπορούν να αλλάξουν. Εμείς δείχνουμε ότι φτιάξαμε πολύ καλή ομάδα. Λέγαμε από το καλοκαίρι ότι θα φτιάξουμε μις ομάδα που να ξέρει τι θέλει. Είδαμε την ομάδα μας βελτιωμένη, όμως έχουμε πράγματα που χρίζουν βελτίωση.Κανένας από τους παίκτες μας δεν έχει τίποτε άλλο στο μυαλό του από το να κερδίζει η ομάδα το επόμενο παιχνίδι».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy