Lidl-νέο κατάστημα ‘νέας γενιάς’ στο Μενεού

Με μεγάλες αγοραστικές προσφορές, ελκυστικές εκπτώσεις, κεραστικά, πλούσια δώρα και εκπλήξεις, η Lidl Κύπρου εγκαινίασε το πρώτο της κατάστημα ‘νέας γενιάς’ στο Μενεού, την Πέμπτη   16 Μαρτίου 2017, στις 7 π.μ. φτάνοντας συνολικά τον αριθμό των 16 καταστημάτων σε όλη την Κύπρο.

Σε εορταστική ατμόσφαιρα, ο Δήμαρχος Δρομολαξιάς – Μενεού κύριος Κύπρος Ανδρονίκου τέλεσε τα εγκαίνια του καταστήματος, δίνοντας τις καλύτερες του ευχές για ένα νέο ξεκίνημα. Παράλληλα, τόνισε τη σημασία του σύγχρονου, λειτουργικού και καλαίσθητου αυτού καταστήματος της Lidl στην εμπορική ζωή του Δήμου, αλλά και γενικότερα στην ευρύτερη οικιστική και τουριστική περιοχή.

Πρόκειται για νέας φιλοσοφίας κατάστημα Lidl, με ξεκάθαρη και οριοθετημένη παρουσίαση των θεματικών ενοτήτων “corners”, όπως το μανάβικο, ο φούρνος, το κρεοπωλείο, το ιχθυοπωλείο, η κάβα και τα καλλυντικά.

Με ευαισθησία στο περιβάλλον, το κατάστημα ΄νέας γενιάς’ Lidlέχει εφαρμόσει την τελευταία τεχνολογία στην εξοικονόμηση ενέργειας τόσο στη λειτουργία του καταστήματος όσο και στην αποφυγή χρήσης βλαβερών για το περιβάλλον ουσιών. Συγχρόνως έχουν διευρυνθεί οι χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων και διατίθενται ειδικοί χώροι υγιεινής για τις μητέρες, για όλους τους πελάτες και αυτούς που έχουν προβλήματα κίνησης.

Στο σύγχρονο environmental branding concept του νέου καταστήματος της Lidl Κύπρου στο Μενεού, πλήθος κόσμου και προσκεκλημένων είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα ψώνια τους με 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα και να συμμετάσχουν σε παιχνίδια και δραστηριότητες με πολλά δώρα και εκπλήξεις: Όπως το να κερδίσουν … τα ψώνια τους! Να πάρουν πίσω, δηλαδή, όλο το ποσό που πλήρωσαν για προΙόντα της αρεσκείας τους.

Η διαπίστωση κοινή. Το ‘νέας γενιάς’ κατάστημα της Lidl στο Μένεου αποτελεί γεγονός και προσφέρει στους πελάτες του ευχάριστη και άνετη εμπειρία αγορών. Είναι απλό, μοντέρνο, λειτουργικό και φιλικό προς το περιβάλλον.

Στη Lidl Κύπρου ξέρουμε να φροντίζουμε το κάθε προϊόν που θα γεμίζει το καλάθι σας όπως φυσικά και το περιβάλλον των αγορών σας!

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy