Λειτουργός του ΡΙΚ με πλάτες το Προεδρικό παρακάμπτει Διεύθυνση

Νέες καταγγελίες για παρεμβάσεις στο ΡΙΚ 

Φαίνεται ότι τελικά δεν έχουν τελειωμό οι διάφορες παρεμβάσεις προς το ΡΙΚ. Αυτή τη φορά όμως η παρέμβαση φαίνεται να ζητήθηκε εκ των έσω και έπειτα να ικανοποιήθηκε από το Προεδρικό.

Συγκεκριμένα ο Υπεύθυνος της Αθλητικής Υπηρεσίας του ΡΙΚ Σάββας Αριστοδήμου παρενέβη απευθείας προς το Προεδρικό και τον κ. Λοΐζο Αντωνίου συμβουλεύοντας τον μεταξύ άλλων ότι η αποψινή τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στην νέα εκπομπή «#RIK» συνέπιπτε με την μετάδοση του αγώνα Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γουνάιτετ και ως εκ τούτου η τηλεθέαση θα ήταν χαμηλή. 

Βέβαια το γεγονός ότι ο ίδιος δεν ενημέρωσε τους συντελεστές της εκπομπής «#RIK» προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της δημοσιογράφου Στέλλας Μιχαήλ η οποία και με επιστολή της εξέφραζε το παράπονο της στη Διεύθυνση του Ιδρύματος. 

Ωστόσο τελικά η Διεύθυνση του ΡΙΚ αλλά και το Προεδρικό βρήκαν τον τρόπο να «ικανοποιήσουν» τις ανησυχίες του κ. Αριστοδήμου. Συνεπώς απόψε η εκπομπή «#RIK» θα μεταφερθεί μια ώρα νωρίτερα ενώ το  pre game του αγώνα Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γουνάιτετ θα μεταδωθεί από το ΡΙΚ 2 και ο αγώνας από το ΡΙΚ 1. 

Σχετικές επιστολές αποκάλυψε και το www.omonoia24.com το οποίο και θέτει τα δικά του ερωτήματα για τη γενικότερη συμπεριφορά του κ.Αριστοδήμου ως Υπεύθυνου της Αθλητικής Υπηρεσίας. 

Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε ο αθλητικογράφος Ρολάνδος Σκέττος με επιστολές του προς τη Διεύθυνση έχει ζητήσει να μετακινηθεί λόγω «εξοντωτικής συμπεριφοράς» από τον κ.Αριστοδήμου.

Ελένη Κωνσταντίνου 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy