Λυτρωτής ο Σίλντενφελντ

Όπως και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ο Γκόρντον Σϊλντενφελντ ήταν αυτός που λύτρωσε την Ανόρθωση αφού με γκολ στο 84΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με το οποίο η «Κυρία» επικράτησε του Εθνικού Άχνας και έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το «Δασάκι». Το σκορ άνοιξε ο Παλάνκα με κεφαλιά για να ισοφαρίσει με ωραίο γκολ ο Κιπιάνι.

Η Ανόρθωση ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος αλλά και την ουσία, μιας και στο 33ο λεπτό βρήκε δίχτυα με τον Παλάνκα, έπειτα από κεφαλιά του Ισπανού μετά από σέντρα του Οικονομίδη.

Με την συμπλήρωσε 72 λεπτών ο Κιπιάνι πήρε τη μπάλα λίγο πάνω από τη μεσαία γραμμή, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και νίκησε και τον Αρούς, για να ισοφαρίσει. Στο 84΄ ο Σίντενφλεντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Κίτρινες: Φιλίποφ/ Πράνιτς, Γκάντσεφ.
Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας(Χαραλ. Χαραλάμπους, Αν.Μιχαηλίδης)
Εθνικός: Πρότζεκ, Ρόκατς, Κιπιάνι, Ιλουρίτζε, Ενέσκου(63΄ Μούσιτς), Κυπριανού(83΄ Στόιτσεφ), Σικάρσκι(90΄ Χαραλάμπους), Φιλίποφ, Παπαγεωργίου, Αρέστη, Ντόβπνια.
Ανόρθωση: Αρούς, Ντουγκλάο, Σίλνενφελντ, Πράνιτς, Μπανταλόφσκι, Οικονομίδης(76΄ Γκάντσεφ), Βίκτορ, Ράγιος, Αράζ(71΄ Καρλίτος), Παλάνκα(76΄ Καμαρά), Άλβες.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy