Λίβερπουλ πέντε αστέρων, συνέτριψε την Πόρτο

Μετά την Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ έγινε η δεύτερη αγγλική ομάδα που «κλείδωσε» από το πρώτο ματς των «16» του Champions League την πρόκρισή της στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ διέλυσαν με 5-0 της Πόρτο στο «Ντραγκάο», δίδοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς της 6ης Μαρτίου στο «Άνφιλντ».

Η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ στο 25΄ με τον Σάντιο Μανέ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μοχάμεντ Σαλάχ πέτυχε το 2-0 από προσπάθεια του Μίλνερ. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (53΄) ο Μανέ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ από ασίστ του Φιρμίνο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Άγγλων. Δε σταμάτησαν εκεί οι φιλοξενούμενοι, που στο 70΄ με τον Φιρμίνο ανέβασαν κι άλλο το δείκτη του σκορ, ενώ στο 85΄ ο Μανέ πέτυχε το χατ τρικ.

ΠΟΡΤΟ (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Σα, Μαρκάνο, Μπραχίμι (62΄ Ματζέεντ), Μαρέγκα, Τέγιες, Ερέρα, Ρικάρντο, Ρέγιες, Οτάβιο (46΄ Κορόνα), Ολιβέιρα, Σοάρες (74΄ Πασιένσια)AdTech Ad

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Κάριους, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Λόβρεν, Μίλνερ, Φιρμίνο (80΄ Ινγκς), Σαλάχ, Χέντερσον (75΄ Ματίπ), Μανέ, Ρόμπερτσον, Άρνολντ (79΄ Γκόμες)

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy