Εληξε ο συναγερμός στο Λονδίνο – Δεν επιβεβαιώθηκαν οι πυροβολισμοί (pics&vids)

Έληξε ο συναγερμός στο κέντρο του Λονδίνου όπου ένοπλοι αστυνομικοί είχαν αναπτυχθεί λόγω αναφορών για πυροβολισμούς στο Oxford Circus.
 
Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν αναγνωρίστηκαν ύποπτοι, δεν βρέθηκαν ενδείξεις ότι πράγματι σημειώθηκαν πυροβολισμοί και δεν εντοπίστηκαν τραυματίες.
 
Παρόλα αυτά, για να καθησυχάζει το κοινό στην περιοχή θα παραμείνει αυξημένη αστυνομική δύναμη.

Νωρίτερα η αστυνομία εκκένωσε τόσο τον σταθμό όσο και την γύρω περιοχή, ζητώντας μάλιστα από τους πολίτες να κρυφτούν σε κτήρια, όμως στην έρευνα δεν εντοπίστηκαν στοιχεία πυροβολισμών, ούτε και κάποιος ύποπτος.

Η αρχική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφερόταν στις πληροφορίες για τους πυροβολισμούς, κάνοντας μάλιστα λόγο για έρευνα του περιστατικού σαν να επρόκειτο για επίθεση τρομοκρατικής φύσεως, όμως τελικώς δεν εντοπίστηκαν στοιχεία που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς.

Μία γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά κατά την έξοδό της από τον σταθμό, ο οποίος άνοιξε και πάλι περίπου μία ώρα μετά την εκκένωσή του από τις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 15 άντρες, χωρίς, ευτυχώς, να χρειαστεί η παρέμβασή τους.  Ο σταθμός είναι στην «καρδιά» της αγγλικής πρωτεύουσας και το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που το κέντρο ήταν γεμάτο με κόσμο που έκανε τις αγορές του ανήμερα του Black Friday.


https://twitter.com/BreakingNLive/status/934105689890357248

https://twitter.com/AsteroidDay/status/934117894920790016

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy