Λουίς Ενρίκε: «Πλεονέκτημα του ΑΠΟΕΛ η άμυνα»

Ο Λουίς Ενρίκε ανέφερε ότι η Μπαρτσελόνα θέλει την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και κατά συνέπεια η νίκη στο αυριανό παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ είναι το ζητούμενο.

Ο προπονητής των Καταλανών επεσήμανε και τις δυσκολίες του αγώνα, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας, τονίζοντας την καλή αμυντική λειτουργία της κυπριακής ομάδας.

«Περιμένω το ΑΠΟΕΛ να παίξει όπως και στη Βαρκελώνη, με καλή αμυντική λειτουργία και να είναι κλεισμένο πίσω. Η άμυνα του ΑΠΟΕΛ είναι το πλεονέκτημα του. Δεν δέχεται εύκολα γκολ και δεν μπορείς να του δημιουργήσεις ευκαιρίες. Θέλουμε να εξουδετερώσουμε αυτό το πλεονέκτημα.

Στο προηγούμενο παιχνίδι άλλαξα θέσεις σε Τσάβι και Ράκιτιτς. Το έκανα λόγω του προφίλ της αντίπαλης ομάδας. Εξαρτάται από το τι χρειαζόμαστε κάθε στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο Μέσι και ο Νεϊμάρ παίζουν ήδη μια χρονιά μαζί, ενώ ο Σουάρες δεν άργησε να προσαρμοστεί και μπορεί να συνεργαστεί πολύ καλά μαζί τους.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Προκριθήκαμε αλλά θέλουμε την πρώτη θέση. Το ΑΠΟΕΛ είναι το εμπόδιο για να το πετύχουμε. Είναι ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας το παιχνίδι. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα αναλύσουμε την κατάσταση για το επόμενο παιχνίδι».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy