Μ. Οικονομίδης: Στη δικαιοσύνη υποθέσεις παρατυπιών με τ/κ περιουσίες

344
Φωτογραφία Αρχείου

Το δρόμο της δικαιοσύνης έχουν πάρει ήδη υποθέσεις που σχετίζονται με παράτυπες διαδικασίες μίσθωσης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών δήλωσε στον άστρα ο αναπληρωτής διευθυντής της Υπηρεσίας Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών Μάκης Οικονομίδης.

Επεσήμανε ότι υποθέσεις παρανομιών και ατασθαλιών θα αποτελέσουν παρελθόν στην υπηρεσία καθώς όλοι οι λειτουργοί πλέον ελέγχονται στη βάση ποσοτικών και ποιοτικών παραμέτρων.

Αναφερόμενος στο στρατηγικό σχέδιο που είχε ετοιμάσει το 2015 όταν ανέλαβε χρέη αναπληρωτή διευθυντή, ο κ. Οικονομίδης ανέφερε ότι σε παλαιότερες εποχές εντόπισε περιπτώσεις συγκάλυψης παρανομιών, περιστατικά έκδηλων παρατυπιών όπως παράνομες υπεκμισθώσεις και καθυστερημένες οφειλές και υποθέσεις παρακώλυσης της εφαρμογής αποφάσεων της διεύθυνσης.Σημειώνοντας ότι σήμερα δεν υπάρχουν τέτοια περιστατικά επεσήμανε ότι ακόμη και όσοι λειτουργοί αφυπηρέτησαν από την υπηρεσία δεν απαλλάσσονται των ευθυνών και ως εκ τούτου, πρέπει να αποδοθούν οι νενομισμένες ευθύνες.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.