Άφαντος παραμένει ο δράστης του φονικού στη Λεμεσό

Άφαντος παραμένει ο δράστης του άγριου φονικού που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό με θύματα τρεις νεαρούς, δύο αδέλφια ηλικίας 19 και 20 ετών και το σύντροφο της αδελφής τους 24 ετών.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού (αριθμός τηλεφώνου 25-805057) ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.
\

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης ανέφερε στον ΑΣΤΡΑ ότι εντατικοποιούνται οι έρευνες για εντοπισμό του 31χρονου δράστη, ο οποίος, πρόσθεσε, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Αναφορικά με το περιστατικό, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι τα τρία πρόσωπα είχαν μεταβεί στο εστιατόριο του πατέρα του υπόπτου. Μετά από λογομαχία, ο ύποπτος πήρε ένα μαχαίρι από τον πάγκο του εστιατορίου και κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος των τριών νεαρών, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να εξέλθουν του εστιατορίου.

Ο 31χρονος τους καταδίωξε και αφού τους πλησίασε τους μαχαίρωσε με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει θανάσιμα, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή.

 Διαβάστε επίσης: 

 


 

Παράνομα πάρε δώσε ενδεχομένως με ναρκωτικά που οδήγησαν προφανώς σε κόντρες τους εμπλεκόμενους, φαίνεται να βρίσκονται πίσω από το τριπλό φονικό που διαπράχθηκε το βράδυ στη Λεμεσό.

Αυτή τουλάχιστον είναι η εκτίμηση των διωκτικών αρχών, η οποία βασίζεται κατά κύριο λόγο στο γεγονός ότι, τόσο τα θύματα αλλά και το άτομο που, όπως εκτιμάται, έχει ανάμειξη στο έγκλημα, απασχόλησαν και στο παρελθόν την Αστυνομία σε διάφορες σοβαρές υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένων και υποθέσεων ναρκωτικών.

Τριπλός φόνος διαπράχθηκε χθες στη Λεμεσό με θύματα τους Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή (Αδέλφια) 19 και 21 χρόνων αντίστοιχα και Αιμίλιο Μιλτιάδους 24 χρόνων, όλοι από τη Λεμεσό.
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τα τρία θύματα μετέβησαν γύρω στις 7.30 χθες βράδυ σε εστιατόριο στη Λεμεσό, όπου σε κάποια στιγμή φέρονται να είχαν φιλονικία με συγκεκριμένο πρόσωπο ηλικίας 31 ετών, επίσης από τη Λεμεσό.

Το άγριο φονικό διαπράχθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ στο κέντρο της Λεμεσού και συγκεκριμένα στην οδό Βραγαδίνου που αποτελεί πάροδο της πολυσύχναστης κεντρικής οδού Ανεξαρτησίας.

Πεποίθηση της Αστυνομίας είναι ότι θύματα και δράστες είχαν κλείσει ραντεβού για να λύσουν κάποιες διαφορές τους. Φαίνεται μάλιστα, η κόντρα τους ξεκίνησε με συνάντηση που είχαν νωρίτερα σε άλλο σημείο της πόλης, πριν καταλήξουν στην οδό Βραγαδίνου όπου διαπράχθηκε τελικά το έγκλημα.

Ενδεχομένως και στο σημείο όπου διαπράχθηκε ο φόνος να είχαν διαπληκτιστεί τα θύματα και ο δράστης, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι στην περιοχή υπάρχουν καφετέριες και άλλα καταστήματα, δεν έγινε αντιληπτό το συμβάν. Κάποιοι περίοικοι άκουσαν κάποιες φωνές αλλά δεν υπολόγισαν τι ακριβώς συνέβαινε.

Ο δράστης, πάντως, φαίνεται να πήγε στη συνάντηση, «προετοιμασμένος» εναντίον των θυμάτων αφού κουβαλούσε μαζί του μεγάλο κουζινομάχαιρο («ππάλα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αστυνομική πηγή), το οποίο τελικά και χρησιμοποίησε.

Από τις εξετάσεις στη σκηνή, προκύπτει ότι αρχικά ο δράστης μαχαίρωσε θανατηφόρα τα δυο αδέλφια τα οποία βρέθηκαν μέσα σε λίμνη αίματος στο ίδιο σημείο, ενώ σε μικρή απόσταση, δίπλα από αυτοκίνητο, βρέθηκε και το τρίτο θύμα το οποίο ήρθε προφανώς αντιμέτωπο με τον δράστη, όταν ο τελευταίος προσπαθούσε να εγκαταλείψει την περιοχή του εγκλήματος.

Ο δράστης, όπως εκτιμάται, διέφυγε πεζός μέσα από τα σοκάκια της περιοχής ενώ θεωρείται βέβαιο ότι σε κοντινή απόσταση τον περίμενε συνεργός με αυτοκίνητο. Δεν αποκλείεται όμως στη διάπραξη των τριών φόνων, να έχει χέρι και δεύτερο πρόσωπο.

Επίσης ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και για τον 31χρονο ο οποίος καταζητείται. 
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.


Χρήστος Χαραλάμπους
ΦΩΤΟ: Παύλος Βρυωνίδης

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy