Μάχη για μια θέση στο Europa League δίνει απόψε η ΑΕΚ

Με στόχο την ανατροπή του 0-1 του πρώτου αγώνα στη Λάρνακα, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε στη Τσεχία τη Σλόβαν Λίμπερετς για τη φάση των play-off του Europa League

Η αγωνιστική παρουσία της ΑΕΚ στη μέχρι τώρα διαδρομή της διοργάνωσης, με την εκτός έδρας νίκη και πρόκριση επί της Σπάρτακ Μόσχας, της επιτρέπει να ελπίζει για ανατροπή των δεδομένων μέσα στη Τσεχία.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει του επαναληπτικού ολοκληρώθηκε χθες στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα.

«Είναι δύσκολο το παιχνίδι. Η Σλόβαν έχει το προβάδισμα. Έχουμε πιθανότητες, θα τις κυνηγήσουμε. Θα τα δώσουμε όλα και νιώθουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων στη Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ .

Ο σημερινός επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο Stadion u Nisy, χωρητικότητας 9.700 θέσεων και θα αρχίσει στις 20:00.

Για την ΑΕΚ θα είναι ο όγδοος φετινός αγώνας καθώς σε προηγούμενες φάσεις απέκλεισε τη Φολγκόρε, την Κλίφτονβιλ και την Σπάρτακ Μόσχας. Η Σλόβαν Λίμπερετς στο Πρωτάθλημα της χώρας της μετά από τέσσερις αγωνιστικές μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με συντελεστή τερμάτων 2-6.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Κροάτης Ivan Bebek (διεθνής από το 2003) με βοηθούς τους Tomislav Petrović και Miro Grgic. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Mario Zebec.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy