Μακριά από τιμόνι για δύο χρόνια ο Ρούνεϊ

Ο ποδοσφαιριστής της Έβερτον που συνελήφθη προ ολίγων ημερών γιατί είχε καταναλώσει αλκοόλ τρεις φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, παραδέχθηκε την ενοχή του ενώπιον του δικαστηρίου και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια απαγόρευση οδήγησης.

Ο πρώην «κόκκινος διάβολος», σε έλεγχο της αστυνομίας την 1η Σεπτέμβρη βρέθηκε να οδηγεί ένα μαύρο Volkswagen Beetle (που δεν ανήκε στην ιδιοκτησία του) αλλά μιας γυναίκας με την οποία ο Άγγλος επιθετικός συναντήθηκε στο μπαρ Bubble Room.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε από αλκοτέστ με την ένδειξη του μηχανήματος να φτάνει τα 104, με το επιτρεπόμενο όριο να είναι το 35.

Το δικαστήριο του Στόκπορτ, εκτός της απαγόρευσης οδήγησης που επέβαλε στον πρώην αρχηγό των «Λιονταριών» του επέβαλε και 100 ώρες απλήρωτης κοινωνικής εργασίας μέσα στον επόμενο χρόνο.

Η Έβερτον με τη σειρά της, τον τιμώρησε με στέρηση μισθού για δύο εβδομάδες (σ.σ. περίπου 300.000 λίρες).

«Μετά από τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, θέλω να απολογηθώ δημοσίως για την ασυγχώρητη έλλειψη κρίσης που με έφερε στο τιμόνι. Ήμουν εντελώς λάθος», τόνισε μεταξύ άλλων σε γραπτή ανακοίνωση ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy