Μας ενόχλησε…, δύσκολα Σοάρες και Τζούνιορ με Απόλλωνα

Αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα καταβάλλουν Μάρκο Σοάρες και Ντόσσα Τζούνιορ δήλωσε το μεσημέρι στο πρόγραμμα “Άστρα στη σέντρα” ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου.

Και οι δύο, είπε, ακολούθησαν σήμερα (20/09) ατομικό πρόγραμμα. Από αύριο ο προπονητής Μπρούνο Μπαλνταζάρ θα έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα και για τους δύο ποδοσφαιριστές.

“Η ήττα από την ΑΕΚ μας ενόχλησε γιατί δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Αν θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα είναι θέμα του προπονητή. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει στις πρώτες αγωνιστικές. Έχουμε δρόμο μπροστά μας”, είπε χαρακτηστικά ο Θεόδωρος Αντωνίου.

Δύσκολα στο ντέρμπι οι Σοάρες και Τζούνιορ

Σε ότι αφορά τη σημερινή προπόνηση ο Θεόδωρος Αντωνίου είπε:Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης. Ο Μάρκο Σοάρες και ο Ντόσσα Τζούνιορ δεν προπονήθηκαν σήμερα. Έκαναν ατομικό πρόγραμμα, θα δούμε αύριο τι θα γίνει. Έχουν ξεπεραστεί οι ενοχλήσεις σε μεγάλο βαθμό, θα δούμε αύριο τι θα γίνει. Είναι ένα ντέρμπι και όλοι θέλουν να είναι διαθέσιμοι. Θα κάνουν όλοι μια μεγάλη προσπάθεια. Το απόγευμα θα κάνουν και οι δύο έξτρα πρόγραμμα μαζί με κάποιους άλλους παίκτες”.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy