Μαζί Ν. Μαυρουδής-Α. Μουτσάτσου

Το φιλόμουσο κοινό της Λάρνακας θα έχει την ευκαιρία, το Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015, στις 8.30 μ.μ. να παρακολουθήσει τον Νότη Μαυρουδή και την Αναστασία Μουτσάτσου σε μια ατμοσφαιρική μουσική περιπλάνηση, με αγαπημένα τραγούδια των δυο μεγάλων λαϊκών δημιουργών, του Μάρκου Βαμβακάρη και του Βασίλη Τσιτσάνη.

Μαζί τους οι Γιώργος Τοσικιάν, κιθάρα, και Βάιος Πράπας, μπουζούκι. Μια ξεχωριστή συνεύρεση των δύο κιθαριστών Νότη Μαυρουδή και Γιώργου Τοσικιάν, του νεαρού δεξιοτέχνη στο μπουζούκι και όχι μόνο, Βάιου Πράπα, και της αισθαντικής φωνής της Αναστασίας Μουτσάτσου που βλέπουν τα τραγούδια των δύο δημιουργών με το δικό τους τρόπο και αναδεικνύουν την πιο τρυφερή πλευρά τους τονίζοντας την αμεσότητά τους.

Τραγούδια που αγαπήσαμε και που έχουν τη δύναμη να μας ταξιδέψουν με όλους τους καιρούς… διασκευασμένα  για δύο κιθάρες αλλά και μπουζούκι, τζουρά, μαντολίνο, όπως η «Αρχόντισσα», «Τα ματόκλαδά σου λάμπουν», «Ακρογιαλιές δειλινά» και τόσα άλλα, από τη μεγάλη κληρονομιά, αυτών των δύο σπουδαίων δημιουργών. Εισιτήρια προπωλούνται στο ταμείο του θεάτρου. Γενική είσοδος 12 ευρώ.

Πληροφορίες 99430654.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy